MARDİN / ARTUKLU - Göllü Ortaokulu

Ara

'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında tüm sınıflarımızda, sözlük oluşturma, atasözleri ve deyimler, yabancı kelimelerin Türkçe karşılığı adı altında çeşitli etkinlikler yapıldı. Projeyi gerçekleştirme sürecinde etkinliklere katılım sağlayan öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Matematik Öğretmeni Ayşen AKİKOL tarafından ABAD projesi kapsamında 7 A sınıfında geleneksel çiğ köfte günü düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

ABAD kapsamında okulumuz öğrencileri ile GÖKÇE ortaokulu öğrencileri arasında dostluk maçı düzenledik. Emeği geçen GÖKÇE ORTAOKULU Okul yöneticelerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Mardin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün  ABAD kapsamında düzenlediği münazara yarışmasında okulumuz adına yarışmaya katılıp kendi grubunda finale kalan BERİTAN ÇAVUŞOĞLU, NESRİN DÖNDER VE NURBANUR KIZIL adlı öğrencilerimize, öğrencilerimize büyük katkılar sunan Nurçeri Hilal ÇAKAN Öğretmenimize, okul müdür yardımcımız İdris KIZILBOĞA'ya ve tüm öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

İş Sağlığı Güvenliği kapsamında Sayın Artuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza ACAY'ın katkılarıyla belediye çalışanları tarafından okulumuzun bütün ağaçları budandı. Ayrıca okulumuza bir çardak ve 2 bank gönderen Artuklu Belediyesine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Artuklu Milli Eğitim Müdürlüğünün  Final Okullarında düzenlediği bilgi yarışmasında, okulumuz öğrencileri ortaokular arasında  bölgede 1. oldu. Madalyaları ve kupayı Artuklu Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin Duyan takdim etti. Yarışmaya katılan öğrencilerimize, öğrencilerimizi hazırlayan değerli öğretmenlerimize ve yarışmayı tertipleyen Artuklu Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz.

Ock

KASIM AYIN İÇİNDE YAPILAN DENEME SINAVINDA BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ.

Ara

ABAD kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla okulumuzun bütün bölümlerine haşere ve böceklere karşı ilaçlama çalışması yapıldı.

Nis

ABAD'a yönelik okulumuzun etrafını temizleme kapsamında öğrencilerimizle birlikte çevre temizliği yaptık. Etkinliğe katılan 5/A  7/A öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz anasınıfı öğretmenimize ve öğrencilerimize yaptıkları etkinlikler sebebiyle teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda Matematik öğretmenimiz AYŞEN AKİKOL'un katkılarıyla Pİ sayıs yarışmaları ve etkinlikleri düzenlendi. Katkılarından dolayı emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

İstiklal Marşı ve Çanakkale Deniz Savaşının yıldönümlerini okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.Etkinlikleri düzenleyen personellerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart arasında YEŞİLAY haftası kutlandı. Hafta genelinde bağımlılığın sebepleri ve sonuçları çeşitli etkinliklerle anlatıldı.

Mrt

Türk Edebiyatının ve Nasreddin Hoca'nın inceliklerini öğrencilerimize aktarabilmek için etkinlikler yapıldı.