MARDİN / ARTUKLU - Göllü Ortaokulu

Ara

Okulumuzda 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ kapsamında, bütün sınıflarımızda:  demokrasimizi güçlendirmek ve insan hakları konusu ile ilgili öğrencilencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla seminer ve sunular gerçekleştirildi. Emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Kış mevsinin gelmesiyle birlikte, okulumuzu istila eden böcek ve haşerelere karşı MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN katkılarıyla okulumuzun bütün bölümlerini ilaçladık.

Ara

Okulumuzda Veli-Öğrenci-Öğretmen arasındaki ilişkiyi güçlendirmek adına 'AİLEMLE KİTAP OKUYORUM'  etkinliği düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Tuğba Koç'un katkılarıyla okulumuzda Engelliler Günü ile ilgili, öğrencilerde ve velilerde farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik yapıldı.

Ara

DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU OLUŞTURULARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili okulumuzda,  öğretmenlerimizin duyuşsal özelliklerini artırmak ve okula uyumunu sağlamak amacıyla tüm öğretmenlerimizin katılımıyla öğretmenler odasında hep birlikte yemek etkinliği düzenlendi. Etkinliği düzenleyen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda 2,3,4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerinin başarılarını ölçmek amacıyla, tüm öğretmenlerimizin katkısıyla öğrenci kazanım ölçme ve değerlendirme sınavları yaptık.

Kas

Öğrencilerimizin güvenliği ve daha yaşanır bir çevre için, SIFIR ATIK projesi kapsamında 9 adet kullanılmış araba lastiği rengarenk öğrencilerle boyanarak, trafiğin yoğun olduğu alana konulmuştur. Bu sayede atık maddeler geri dönüştürülmüş, trafik güvenliği sağlanmış, çevre düzenlenmesi yapılmış ve okul daha renki ve güvenli hale getirilmiştir. Lastiklerimizin içine 3 adet çam fidanı anasınıfı öğrencileri tarafından dikilmiştir. Etkinlik süresince bize yardımcı olan okul personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Kızılay Sıfır Atık Etkinliği, atıl malzemelerden öğrencilerle birlikte geri dönüşüm kutuları yapıldı bu etkinlikten dolayı kızıllay yetkililerine teşekkür ederiz.

Ekm

PIKTES yaz etkinlikleri kapsamında okulumuzda ATA sporlarını tanıtma Projesi kapsamında Dara Antik Kenti Gezisi düzenledirk. Bu kapsamda yabancı ve Türk uyruklu öğrencilerimiz arasında diyaloğu artırma veliler arasında iletişimi güçlendirmek amacı ile gerçekleştirilmiştir.

Ekm

PIKTES yaz etkinlikleri kapsamında okulumuzda ATA sporlarını tanıtma faaliyetlerinden Deyrulzahfaran Manastırı gezisi gerçekleştirdik. Bu kapsamda yabancı ve Türk uyruklu öğrencilerimiz arasında diyaloğu artırma veliler arasında iletişimi güçlendirmek amacı ile gerçekleştirilmiştir.