MARDİN / ARTUKLU - Göllü Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimize sinema konusunda farkındalık yaratmak için sinema etkinliği düzenledik. Sinema etkinliğini düzenleyen Mardin Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinde temel fen kavramlarını, olgularını, yasa  kuramlarını ve bilimsel işlemleri öğretmek, bilimsel tutumları geliştirmek, toplumsal ve teknolojik ilişkiler kurmayı sağlamak ve bilimsel öğrenme düzeylerini arttırmak amacıyla okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Suzan BAYRAK tarafından sınıflarımızda çeşitli deneyler gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinde temel fen kavramlarını, olgularını, yasa  kuramlarını ve bilimsel işlemleri öğretmek, bilimsel tutumları geliştirmek, toplumsal ve teknolojik ilişkiler kurmayı sağlamak ve bilimsel öğrenme düzeylerini arttırmak amacıyla okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Suzan BAYRAK tarafından sınıflarımızda çeşitli deneyler yapıldı.

Mrt

Sivil Savunma Haftası çerçevesinde okulumuzda 4 Mart tarihi saat 11.30'da   Deprem Tatbikatı  yapıldı. Tüm personellerimize ve öğrencilerimize deprem ve benzeri afetler konusunda bilgilendirme yapılarak, olası bir afet durumunda izlemeleri gereken yollar anlatıldı..

Deprem Haftası ve Sivil Savunma Günü etkinliklerinin, okulumuzda afet bilincinin artmasına vesile olması temennisiyle,  afetlerden uzak, sağlıklı günler dileriz.

Mrt

Abad kapsamında öğrencilerimizin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak ve dengeli-sağlıklı  beslenmenin önemini anlatmak için okulumuzda etkinlik yapıldı. Etkinliği düzenleyen Beden Eğitimi öğretmeni Elif Algan'a teşekkür ederiz.

Mrt

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen LGS deneme sınavını 8.sınıf öğrencilerimize uyguladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

ABAD kapsamında öğretmenlerimizle sosyal ilişkilerimizi güçlendirip okul başarımızı artırmak için okul personellerimiz ile birlikte etkinlik düzenledik. Etkinlikte emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak amacıyla ana sınıfı etkinliklerimiz tüm hızııyla devam ediyor. Anasınıfı öğretmenimiz Tuğba Koç'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Anasınıf öğrencilerimizin Matematik bercerilerini geliştirmek amacıyla anasıfımızda "Köpüklerle Sayıları Öğreniyorum" çalışması yapıldı. Etkinliği yapan öğretmenimiz Tuğba Koç'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzdaki  demirbaş eşyalarını öğrencilerin daha verimli kullanmasını sağlamak için, okul ve aile işbirliği çerçevesinde velilerimizden yardım alarak eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Bu süreçte bize yardımcı olan değerli velimiz Mahmut İli'ye teşekkür ediyoruz.

Ara

ABAD kapsamında, okulumuzda eğitim-öğretime devam eden öğrencilerimizin velilerini evinde ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimizle okul-aile-veli-öğrenci ilişkilerimizi güçlendirip, öğrencilerin okula uyumunu sağlamak ve okul başarısını artırmak için bilgii alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaretlere katılan yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve servis şoförlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda öğrenci, veli ve öğretmenlerin sağlığını korumak,  iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili gerekli çalışmaları yapmak amacıyla okulumuzun bütün öğrencileri;  sağlık ocağı çalışanları tarafından sağlık taramasından geçirildi.

Ara

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması konusunda bilinç oluşturmak amacıyla okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimize enerli kaynaklarını biliçli kullanım ile ilgili görseller hazırlandı.

Ara

Okulumuzdaki öğrencilerin güvenliği için, ABAD PROJESİ ve İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ kapsamında okul çıkışı önüne gerekli önlemler alındı. Yapılan çalışmalarda emeği geçen MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Ara

Ülkemizde üretilen, yetiştirilen ürün ve malların tüketimini arttırmak için, her yıl çeşitli etkinliklerin düzenlediği Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında okulumuzda  kutlandı. Yerli malı haftası boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde(şiir, resim, şarkı, gösteri vb.)  emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.