MARDİN / ARTUKLU - Göllü Ortaokulu

Nis

Artukllu'da başarıyı artırmak için okulumuzda veli öğretmen işbirliği ile voleybol turnuvası düzenlendi.

Nis

ABAD kapsamında okulumuz öğrencileri arasında  futbol turnuvası yapıldı.

Nis

Okulumuzda 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Abad kapsamında okulumuzun kapı ve bayrak direkleri tamir edildi.

Mrt

Okulumuzda 18 MART Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Anma Günü ile ilgili şiir yarışması düzenlendi.

Mrt

OSB Bilim Teknik Koleji'nin değerli öğretmenlerinden Gıda Teknoji öğretmeni Sayın Mehmet GÖKDEMİR'in Sosyal Etkinlikler kapsamında Göllü İlkokul-Ortaokulu'nda yaptığı etkinlikler ve öğrencilerimize sunduğu katkılarından dolayı Mehmet GÖKDEMİR'e teşekkür ederiz.

Mrt

ABAD kapsamında rehber öğretmenimiz Muhammet Fatih Gümüşçü tarafınadan öğrencilere çalışma programı semineri verilip, çalışma pogramları hazırlandı.

Mrt

ABAD kapsamında tüm sınıflarımızda akıl ve zeka oyunları ile ilgili etkinlikler yapıldı.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin Duyan öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ederiz

Şbt

Abad kapsamında  okulumuzda başarı gösteren öğrencilere ödüller verildi.

Şbt

Abad kapsamında okulumuzda veli-öğretmen voleybol turnuvası düzenlendi.

Şbt

Okulumuz bahçesine ABAD kapsamında geleneksel oyunlar çizildi.

Şbt

Okulumuzda Abad Projesi kapsamında  Sosya etkinlikler alanında İnsan Hakları ve Demokrasi Haftasıyla ilgili etkinlikler yapıldı.

Şbt

Okulumuzda ABAD kapsamında Bilim ve Teknoloji Alanında Zeka ve Akıl Oyunları köşesi oluşturuldu.